Suitz
Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten, hebben elkaar leren kennen op de opleiding “Podiumkunsten Muziek” in Arnhem. Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, bassdrum, mondharmonica, melodica, kazoo en fantastische samenzang) iedere tent op de kop!

Lain Barbier
Barbier was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Op het moment zingt hij ook bij de bands: More Than Blues, Jukebox Heroes en Lain’s Workout
Lain werd landelijk bekend door zijn deelname aan de ‘Voice Senoir’ van RTL4

Femke Hengeveld
is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Para Eterno
Miguel en Leontien Stordiau (zanger/gitarist & celliste) vormen het duo ‘Para Eterno’ Ze spelen Spaanse-, Zuid-Amerikaanse- en zigeunermuziek. Zowel eigen composities als bestaande muziek, vertolkt in hun inmiddels bekende en unieke stijl.

Bram Boender
Bram is een Nederlandse singer-songwriter die met name bekend is geworden door zijn deelname aan het televisieprogramma House of Talent, die hij tevens heeft gewonnen. In 1996 is hij geboren in het Gelderse Dieren. Voordat hij deelnam aan de audities die in 2018 werden uitgezonden, werkte hij als paintballbegeleider naast zijn hobby als muzikant.
Voordat Boender meedeed aan House of Talent was hij ook al te zien op televisie bij Idols 6, het laatste seizoen van Idols. Hier werd hij tweede.

Julia van Helvoirt
Naast het levensmotto van zangeres Julia, is dit ook het refrein van haar hit Proost, een knaller die bij elk optreden steevast eindigt in meezingende gasten en soms zelfs een polonaise…De 24-jarige Julia van Helvoirt is vooral bekend als winnares van Idols 2017 én van haar deelname aan het SBS6-programma House of Talent.Daar nam ze samen met niemand minder dan Frans Duijts de single op “Jij bent de Dans” en heeft ze aan het grote publiek laten zien een doorzetter te zijn, maar vooral een volkszangeres in hart en nieren.

Magic Herman
Herman is een in 1962 geboren en getogen Arnhemmer. Ongeveer 25 jaar geleden begon zijn interesse voor het goochelen dusdanige vormen aan te nemen, dat hij besloot er meer mee te gaan doen.
Herman ging zich specialiseren in de moeilijkste vorm van het goochelen. “Close-up magic”. Deze vorm van goochelen gebeurt bij het publiek aan tafel. Onder hun ogen. Jazeker, het publiek zit er met de neus bovenop.

Ballonnenclown Frank
Frank is inwoner van Arnhem. Zijn specialisatie als clown is het maken van ballonfiguren. Jong en oud zal hij verbazen met zijn leuke en vooral vrolijke creaties.